banner01
banner02
X

kita bakal njamin sampeyan
tansah njalukpaling apik
asil.

Entuk conto gratis lan buku gambar

Yatai Textile ngembangake lan ngasilake kain dilapisi pvc komposit sing inovatif kanggo aplikasi konstruksi, transportasi, arsitektur lan peralatan ruangan.

 

Tekstil Yatai minangka spesialis pimpinan sing diakoni sacara global kanggo tekstil teknis. Misi kita yaiku nemokake akeh pasuryan saka kain dilapisi pvc.

ngerti liyane babagan perusahaan

Produk panas

produk kita

kasus kita

  • Terpal atap

    Terpal PVC bisa digunakake kanggo terpal atap. Dheweke nyedhiyakake solusi papan perlindungan anti banyu, tahan cuaca lan tahan kanggo acara ruangan, kemah, pameran lan liya-liyane.
    ndeleng liyane
  • Panutup Kargo

    PVC tarpaulin asring digunakake minangka tutup nalika transportasi kargo kanggo nglindhungi kargo saka karusakan lingkungan njaba, kayata angin, udan, suryo srengenge, lan bledug.
    ndeleng liyane
  • Papan perlindungan pertanian

    PVC tarpaulin bisa digunakake minangka struktur papan perlindungan ing industri tetanèn kanggo nglindhungi crops saka kahanan cuaca nemen, kayata kadhemen, angin lan udan, salju, etc.
    ndeleng liyane

kita bakal njamin sampeyan tansah njaluk
asil paling apik.

apawong ngomong

  • Pak Mark saka Covertex USA:
    Yatai minangka mitra sing paling kompatibel karo aku ing Asia Timur, kita wis kerja bareng wiwit taun 2008, sing paling penting yaiku dheweke tansah nyedhiyakake tarpaulin pvc kanthi kualitas stabil. Sing paling nggumunake yaiku, saben sampeyan ngubungi dheweke, dheweke mesthi ana.
  • Ms Nairne saka Panmacher Jerman
    Aku ora bakal lali yen aku nandhang apendisitis akut nalika ngunjungi perusahaan Yatai taun iki. Pak Andrea ngeterake aku menyang darurat ing jam loro lan ngurus aku. Pancen nyenengke ati.
  • Pak Steven saka Northtarps Australia
    Yatai tansah efisien, ora bakal nundha apa-apa sing dijaluk, lan tansah nglebokake kabutuhan ing ati.
HUBUNGI KAMI Kanggo ALBUM SAMPEL LAIN

Miturut kabutuhan, ngatur kanggo sampeyan, lan nyedhiyani sampeyan pinter

INQUIRY SAIKI
  • LAYANAN KAMI

    We nyedhiyani pesawat lengkap layanan saka pra-sales kanggo sawise-sales, lan kita siap kanggo 7x24 jam online.

  • PANALITEN KITA

    We darmabakti kanggo inovasi fungsi vinyls, kita setya pembangunan sustainable.

  • DUKUNGAN TEKNIS

    Kita duwe tim R&D kanthi 30 anggota. We nyedhiyani pelanggan karo pesawat lengkap tes ing lab.We ndhukung pelanggan karo panuntun dhumateng video ing instalasi lan nggunakake.

INFORMASI LATEST

PAWARTA

Nalika nerangake kegiatan ruangan, duwe peralatan sing tepat bisa nggawe kabeh prabédan. Siji item penting sing kudu ana ing arsenal saben penggemar ruangan yaiku gulungan tarp PVC. Iki serbaguna

Terpal truk digawe saka apa?

Trucking tarps nduweni peran penting kanggo nglindhungi kargo sajrone transit, mesthekake yen barang tekan panggonan sing dituju tanpa rusak lan utuh. Dirancang kanggo tahan macem-macem kahanan lingkungan lan r

Apa PVC apik kanggo prau kembung?

Pambuka PVC kanggo Inflatable BoatsInflatable boats wis gained popularitas kiat liwat taun amarga versatility, ease saka panyimpenan, lan portability. Salah sawijining bahan kritis sing digunakake i
 Privacy settings
Manage Cookie Consent
To provide the best experiences, we use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
✔ Accepted
✔ Accept
Reject and close
X