banner01
banner02
X

kita bakal njamin sampeyan
tansah njalukpaling apik
asil.

Entuk conto gratis lan buku gambar

Yatai Textile ngembangake lan ngasilake kain dilapisi pvc komposit sing inovatif kanggo aplikasi konstruksi, transportasi, arsitektur lan peralatan ruangan.

 

Tekstil Yatai minangka spesialis pimpinan sing diakoni sacara global kanggo tekstil teknis. Misi kita yaiku nemokake akeh pasuryan saka kain dilapisi pvc.

ngerti luwih akeh babagan perusahaan

Produk panas

produk kita

kasus kita

  • Terpal atap

    Terpal PVC bisa digunakake kanggo terpal atap. Dheweke nyedhiyakake solusi papan perlindungan anti banyu, tahan cuaca lan tahan kanggo acara ruangan, kemah, pameran lan liya-liyane.
    ndeleng liyane
  • Panutup Kargo

    Terpal PVC asring digunakake minangka tutup nalika transportasi kargo kanggo nglindhungi kargo saka karusakan lingkungan njaba, kayata angin, udan, suryo srengenge, lan bledug.
    ndeleng liyane
  • Papan perlindungan pertanian

    PVC tarpaulin bisa digunakake minangka struktur papan perlindungan ing industri tetanèn kanggo nglindhungi crops saka kahanan cuaca nemen, kayata kadhemen, angin lan udan, salju, etc.
    ndeleng liyane

kita bakal njamin sampeyan tansah njaluk
asil paling apik.

apawong ngomong

  • Pak Mark saka Covertex USA:
    Yatai minangka mitra sing paling kompatibel karo aku ing Asia Timur, kita wis kerja bareng wiwit taun 2008, sing paling penting yaiku dheweke tansah nyedhiyakake tarpaulin pvc kanthi kualitas stabil. Sing paling nggumunake yaiku, saben sampeyan ngubungi dheweke, dheweke mesthi ana.
  • Ms Nairne saka Panmacher Jerman
    Aku ora bakal lali yen aku nandhang apendisitis akut nalika ngunjungi perusahaan Yatai taun iki. Pak Andrea ngeterake aku menyang darurat ing jam loro lan ngurus aku. Pancen nyenengke ati.
  • Pak Steven saka Northtarps Australia
    Yatai tansah efisien, ora bakal nundha apa-apa sing dijaluk, lan tansah nglebokake kabutuhan ing ati.
HUBUNGI KAMI Kanggo ALBUM SAMPEL LAIN

Miturut kabutuhan, ngatur kanggo sampeyan, lan nyedhiyani sampeyan pinter

INQUIRY SAIKI
  • LAYANAN KAMI

    We nyedhiyani pesawat lengkap layanan saka pra-sales kanggo sawise-sales, lan kita siap kanggo 7x24 jam online.

  • PANALITEN KITA

    We darmabakti kanggo inovasi fungsi vinyls, kita setya pembangunan sustainable.

  • DUKUNGAN TEKNIS

    Kita duwe tim R&D kanthi 30 anggota. We nyedhiyani pelanggan karo pesawat lengkap tes ing lab.We ndhukung pelanggan karo panuntun dhumateng video ing instalasi lan nggunakake.

INFORMASI LATEST

PAWARTA

Nalika nerangake kegiatan ruangan, duwe peralatan sing tepat bisa nggawe kabeh prabédan. Siji item penting sing kudu ana ing arsenal saben penggemar ruangan yaiku gulungan tarp PVC. Iki serbaguna

PVC Tarp Rolls: Pandhuan Ultimate kanggo Kabeh Sampeyan Kudu Ngerti

Gulungan tarp PVC minangka bahan serbaguna lan tahan lama kanthi macem-macem aplikasi. Apa sampeyan pengin nglindhungi Furnitur ruangan, nutupi situs construction, utawa mbangun papan perlindungan sauntara, PVC tarp r

PVC dilapisi tarps: solusi Versatile kanggo kabeh kahanan cuaca

Terpal dilapisi PVC minangka pilihan populer kanggo macem-macem aplikasi amarga daya tahan, versatility, lan kemampuan kanggo tahan macem-macem kahanan cuaca. Tarps iki digawe saka kualitas dhuwur
 Privacy settings
Consent to Cookies & Data processing
On this website we use cookies and similar functions to process end device information and personal data. The processing is used for purposes such as to integrate content, external services and elements from third parties, statistical analysis/measurement, personalized advertising and the integration of social media. This consent is voluntary, not required for the use of our website and can be revoked at any time using the icon on the bottom left.
Accept
Decline
Close
Accepted