banner01
banner02
X

kami bakal mastikeun anjeun
salawasna meunangpangalusna
hasilna.

Kéngingkeun conto gratis sareng buku gambar

Yatai Textile ngembangkeun sareng ngahasilkeun lawon dilapis PVC komposit inovatif pikeun konstruksi, transportasi, arsitéktur sareng aplikasi alat luar.

 

Tekstil Yatai mangrupikeun spesialis pamimpin anu diakui sacara global pikeun tékstil téknis. Misi kami nyaéta pikeun mendakan seueur rupa lawon anu dilapis PVC.

terang langkung seueur ngeunaan perusahaan

Produk panas

produk urang

kasus urang

  • Terpal hateup

    terpal PVC bisa dipaké pikeun tarps hateup. Aranjeunna nyadiakeun solusi panyumputan waterproof, cuaca-tahan jeung awét pikeun acara outdoor, kémping, paméran jeung leuwih.
    nempo leuwih
  • Panutup kargo

    Terpal PVC sering dianggo salaku panutup nalika transportasi kargo pikeun ngajaga kargo tina karusakan lingkungan luar, sapertos angin, hujan, sinar panonpoé, sareng lebu.
    nempo leuwih
  • Saung Tatanén

    PVC tarpaulin bisa dipaké salaku struktur panyumputan dina industri tatanén ngajaga pepelakan tina kondisi cuaca ekstrim, kayaning tiis, angin jeung hujan, salju, jsb.
    nempo leuwih

kami bakal mastikeun anjeun salawasna meunang
hasil pangalusna.

naonjalma nyarita

  • Mr Mark ti Covertex AS:
    Yatai mangrupikeun pasangan anu paling cocog sareng anu kuring damel di Asia Wétan, kami parantos damel babarengan ti 2008, anu paling penting nyaéta aranjeunna nyayogikeun tarpaulin pvc kalayan kualitas stabil. Anu paling kagum kuring nyaéta, iraha waé anjeun ngahubungi aranjeunna, aranjeunna salawasna aya.
  • Cik Nairne ti Panmacher Jerman
    Kuring moal hilap yén kuring ngagaduhan usus buntu akut nalika nganjang ka perusahaan Yatai taun ieu. Mr Andrea drove kuring ka darurat dina jam dua am sarta ngurus kuring alus. Ieu bener heartwarming.
  • Bapak Steven ti Northtarps Australia
    Yatai sok cekap, aranjeunna moal ngalambatkeun naon waé anu kami naroskeun, sareng teras-terasan nempatkeun kabutuhan kami dina haténa.
HUBUNGI KAMI Pikeun ALBUM SAMPEL LEUWIH

Numutkeun kabutuhan anjeun, ngaropea pikeun anjeun, sareng nyayogikeun anjeun akal

INQUIY AYEUNA
  • LAYANAN KAMI

    Kami nyayogikeun set lengkep jasa ti pra-jualan dugi ka saatos penjualan, sareng kami siap 7x24 jam online.

  • Panalungtikan urang

    Urang bakti ka innovate fungsi vinyls, kami komitmen pikeun pangwangunan sustainable.

  • BANTOSAN TÉKNIS

    Kami ngagaduhan tim R&D kalayan 30 anggota. Urang nyadiakeun konsumén jeung set pinuh ku tés dina lab.We urang ngarojong konsumén jeung pituduh video dina instalasi tur pamakéan.

INFORMASI panganyarna

WARTA

Lamun datang ka kagiatan outdoor, ngabogaan gear katuhu bisa nyieun sagala bédana. Hiji barang penting anu kedah aya dina arsenal unggal peminat luar nyaéta gulungan tarp PVC. Ieu serbaguna

PVC Tarp Rolls: The Ultimate Guide to Everything Nu peryogi kauninga

Gulungan tarp PVC mangrupikeun bahan anu serbaguna sareng awét kalayan rupa-rupa aplikasi. Naha rék ngajaga jati outdoor, nutupan situs konstruksi, atawa ngawangun panyumputan samentara, PVC tarp r

PVC coated tarps: solusi serbaguna pikeun sagala kondisi cuaca

PVC coated tarps mangrupakeun pilihan populér pikeun rupa-rupa aplikasi alatan durability maranéhanana, versatility, sarta kamampuhan pikeun tahan rupa-rupa kondisi cuaca. Tarps ieu dijieun tina kualitas luhur
 Privacy settings
Consent to Cookies & Data processing
On this website we use cookies and similar functions to process end device information and personal data. The processing is used for purposes such as to integrate content, external services and elements from third parties, statistical analysis/measurement, personalized advertising and the integration of social media. This consent is voluntary, not required for the use of our website and can be revoked at any time using the icon on the bottom left.
Accept
Decline
Close
Accepted