banner01
banner02
X

kami bakal mastikeun anjeun
salawasna meunangpangalusna
hasilna.

Kéngingkeun conto gratis sareng buku gambar

Yatai Textile ngembangkeun sareng ngahasilkeun lawon dilapis PVC komposit inovatif pikeun konstruk, transportasi, arsitéktur sareng aplikasi alat luar.

 

Tekstil Yatai mangrupikeun spesialis pamimpin anu diakui sacara global pikeun tékstil téknis. Misi kami nyaéta pikeun mendakan rupa-rupa lawon anu dilapis pvc.

terang langkung seueur ngeunaan perusahaan

Produk panas

produk urang

kasus urang

  • Terpal hateup

    terpal PVC bisa dipaké pikeun tarps hateup. Aranjeunna nyadiakeun waterproof, cuaca-tahan jeung solusi panyumputan awét pikeun acara outdoor, kémping, paméran jeung leuwih.
    nempo leuwih
  • Panutup kargo

    Terpal PVC sering dianggo salaku panutup nalika transportasi kargo pikeun ngajaga kargo tina karusakan lingkungan luar, sapertos angin, hujan, sinar panonpoé, sareng lebu.
    nempo leuwih
  • Saung Tatanén

    Terpal PVC tiasa dianggo salaku struktur panyumputan dina industri pertanian pikeun ngajagi pepelakan tina kaayaan cuaca anu ekstrim, sapertos tiis, angin sareng hujan, salju, jsb.
    nempo leuwih

kami bakal mastikeun anjeun salawasna meunang
hasil pangalusna.

naonjalma nyarita

  • Mr Mark ti Covertex AS:
    Yatai mangrupikeun pasangan anu paling cocog sareng anu kuring damel di Asia Wétan, kami parantos damel babarengan ti 2008, anu paling penting nyaéta aranjeunna nyayogikeun tarpaulin pvc kalayan kualitas stabil. Anu paling kagum kuring nyaéta, iraha waé anjeun ngahubungi aranjeunna, aranjeunna salawasna aya.
  • Cik Nairne ti Panmacher Jerman
    Kuring moal hilap yén kuring ngagaduhan usus buntu akut nalika nganjang ka perusahaan Yatai taun ieu. Bapak Andrea drove kuring ka darurat dina jam dua am sarta ngurus kuring alus. Ieu bener heartwarming.
  • Bapak Steven ti Northtarps Australia
    Yatai sok cekap, aranjeunna moal ngalambatkeun naon waé anu kami naroskeun, sareng teras-terasan nempatkeun kabutuhan kami dina haténa.
HUBUNGI KAMI Pikeun ALBUM SAMPEL LEUWIH

Numutkeun kabutuhan anjeun, ngaropea pikeun anjeun, sareng nyayogikeun anjeun akal

INQUIY AYEUNA
  • LAYANAN KAMI

    Kami nyayogikeun set lengkep jasa ti pra-jualan dugi ka saatos penjualan, sareng kami siap 7x24 jam online.

  • Panalungtikan urang

    Urang bakti ka innovate fungsi vinyls, kami komitmen pikeun pangwangunan sustainable.

  • BANTOSAN TÉKNIS

    Kami ngagaduhan tim R&D sareng 30 anggota. Urang nyadiakeun konsumén jeung set pinuh ku tés dina lab.We urang ngarojong konsumén jeung pituduh video dina instalasi tur pamakéan.

INFORMASI panganyarna

WARTA

Lamun datang ka kagiatan outdoor, ngabogaan gear katuhu bisa nyieun sagala bédana. Hiji barang penting anu kedah aya dina arsenal unggal peminat luar nyaéta gulungan tarp PVC. Ieu serbaguna

Terpal trucking dijieunna tina naon?

Trek tarps maénkeun peran krusial dina ngajaga kargo salila transit, mastikeun yén barang nepi ka tujuan maranéhanana teu katatu sarta gembleng. Dirancang pikeun tahan rupa kaayaan lingkungan sarta r

Nyaeta PVC alus keur parahu inflatable?

Perkenalan kana PVC pikeun Inflatable BoatsParahu inflatable parantos kéngingkeun popularitas anu ageung salami mangtaun-taun kusabab fleksibilitasna, betah neundeun, sareng portabilitas. Salah sahiji bahan kritis dipaké i
 Privacy settings
Manage Cookie Consent
To provide the best experiences, we use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
✔ Accepted
✔ Accept
Reject and close
X